Εταιρικό Προφίλ AthensCar AE.

Διπλή υπεροχή.

Η AthensCar Α.Ε., στοχεύει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Επανδρωμένη με το πιο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό σε όλα τα τμήματά της, η AthensCar Α.Ε. στέκει αντάξια των ποιοτικών προτύπων λειτουργίας που οι μάρκες BMW και MINI ορίζουν.

Η εταιρεία AthensCar Α.Ε. , είναι Επίσημο Μέλος του Δικτύου Εμπόρων της BMW Hellas A.E. από το 1994. Διαθέτει δύο ολοκληρωμένα συγκροτήματα εξυπηρέτησης πελατών για BMW και ΜINI.

Η πολύχρονη πείρα και εξειδίκευση της AthensCar A.E. στο χώρο του αυτοκινήτου, η άψογη εξυπηρέτηση από το άρτια εκπαιδευμένο, συνεχώς ενημερωμένο προσωπικό και η εμπιστοσύνη στη δύναμη της μάρκας BMW και ΜINI, αποτελούν εγγύηση για μία αδιαμφισβήτητα ιδανική αγορά.


  Κατάστημα Ηλιούπολης
Λεωφ. Βουλιαγμένης 423

Το ολοκληρωμένο συγκρότημα AthensCar A.E. στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 423 στην Ηλιούπολη, εκτείνεται σε 4.500τμ και διαθέτει τμήμα πωλήσεων και εταιρικών πωλήσεων για τις μάρκες BMW και ΜINI καθώς και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων για διπλωματικά και θωρακισμένα αυτοκίνητα BMW. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται, δύο εκθεσιακοί χώροι BMW και ΜINI, τμήμα ανταλλαγών, γνήσιων ανταλλακτικών, τμήμα service, φανοποιείο, τμήμα βελτιώσεων, καθώς και ειδική σχολή Τεχνικής Εκπαίδευσης και για τις δύο μάρκες.